Bulgari Serpenti Haute Joaillerie

IIncep sa apara din ce in ce mai multe mecanisme incorporate in bijuterii. Bulgari se numara printre brandurile care incearca sa adauge mai multa eleganta unui ceas. De obicei aceasta moda este raspandita in randul companiilor care nu fac numai ceasuri. Modelul Serpenti Haute Joaillerie este o bratara nefireasca, ceva trebuia sa fie nou, inedit.

Sarpele este un element simbolic pentru brand si este folosit in cadrul creatiilor inca din 1940. Acum, pentru lansarea acestui ceas, Bulgari a creat trei modele de culori. Toate sunt ornate cu pietre pretioase, de la 763 la 1009, in functie de varianta. Fiecare model in parte are culori lui: unul este o combinatie de aur roz, cu diamante, ametiste si safire, al doilea este facut din aur alb, are diamante, smaralde si ametiste, iar ultimul, varianta mai speciala al acestui set este facut din aur alb si are diamante si smaralde. Primul model are in total 244 de diamante, dispuse pe cadran, carcasa si bratara, 288 de safire si 261 de cristale ametist. In cel de-al doilea model gasim 290 de diamante, 221 de smaralde si 250 de cristale ametist. Ultimul model cuprinde 585 de diamante 422 de smaralde.

Cum era de asteptat, cadranul este ascuns undeva in interiorul sarpelui, mai precis in cap. Acesta se deschide dezvaluind un cadran mic la fel de elegant ca si exteriorul. In functie de varianta aleasa, cadranul va fi ornat cu pietrele reprezentative. Mecanismul ceasului este unul cuart, simplu si indica doar orele si minutele.

Sunt trei modele interesante, pe care cu siguranta ca si le doreste orice doamna care vrea sa impresioneze.

1 November   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Bulgari Serpenti 2012 | 10 si 10 (05-03-2012 ; 11:50 am) #

[…] trecut am vorbit despre ceasurile Serpenti de la Bulgari. Se pare ca acele modele, care au continuat o traditie a brandului,  au avut succes, […]

Scrie un comentariu