Carl F.Bucherer Manero CentralChrono

CCarl F.Bucherer introduce un nou model in colectia Manero. Odata cu lansarea ceasului Manero Central Chrono brandul spera sa puna bazele unui nou design.

Stilul regasit in acest ceas este pentru prima data folosit de brand. Avem patru indicatoare principale, dintre care trei sunt pentru a indica timpul si unul pentru cronograf. Bucherer sustine ca o astfel de organizare sporeste lizibilitatea. Pe langa acestea, gasim la ora 3 un cronometru pentru secunde, la ora 6 afisajul pentru data si la ora 9 cronometrul pentru 24 de ore. Toate aceste functii sunt oferite de un mecansim automat, cu calibru confectionat de brand, CFB 1967. Acesta are un diametru de 30 mm si o grosime de 7.4 mm, 47 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 40-44 de ore.

Ca design, modelul poate fi gasit in doua variante: un cu cadran si curea neagra, iar alta cu cadran alb si curea maro. Indiferent de varianta aleasa, ceasurile au aceleasi functii si specificatii tehnice. Carcasa este facuta din otel inoxidabil, are un diametru de 42.5 mm si o grosime de 14.24 de mm. Indicatoarele sunt tratate cu Superluminova pentru o mai buna lizibilitate. Curelele se inchid cu o clema din otel inoxidabil. Carcasa este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. De apreciat efectul pe care il au cele doua butoane si remontoarul asupra designului carcasei.

Carl F.Bucherer a creat un model expresiv si destul de atractiv, atat prin design cat si prin mecansim.

13 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu