Cartier Masse Secrete panther decor

CCartier incepe sa exploateze tot ceea ce poate fi incorporat intr-un ceas. Brandul a lansat un nou model adresat doamnelor, ceasul Masse Secrète panther decor. Se spune ca, ceea ce a creat brandul in acest model este o caracteristica a tehnologiei de ultima generatie. Brandul a reusit ceva destul de interesant. A inversat greutatea oscilatoare a ceasului si i-a dat o forma de pantera, plina de diamante, care se plimba de-a lungul cadranului. Datorita cadranului facut din praf de perla, acest efect este si mai reusit. Pantera se deplaseaza din ora in ora, „patruland” pe bezelul plin de diamante.

Mecanismul ceasului este unul automat, cu calibru 9603MC. Are un diametru de 36.18 mm si o grosime de 6.85 mm. Este alcatuit din 204 de componente, are 31 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. In ceea ce priveste carcasa, aceasta este facuta din aur alb, este ornata cu diamante si are un diametru de 42 mm. Pe ambele parti sunt prinse geamuri din cristal de safir. In total, sunt 633 de diamante, plasate pe carcasa, bezel, remontoar si pe sistemul de prindere al curelei de carcasa. Cureaua este facuta din piele neagra din aligator si se inchide intr-o catarama metalica. Desi are o eleganta aparte si pare destul de deosebit, ceasul Masse Secrète panther decor are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri, nu este recomandat sa fie purtat casual.

Cartier reuseste sa impresioneze atat in aria ceasurilor pentru barbati, cat si in cea pentru femei. Acest model este unul elegant si are cateva elemente rar intalnite la ceasurile pentru doamne.

28 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu