Ceasuri pentru tata si fiu de la IWC

CCeasurile Big Pilot de la IWC au fost mereu admirate in intreaga lume. Acum, brandul lanseaza doua modele din colectia Father and Son, despre care se spune ca sunt mai speciale, datorita semnificatiei pe care o au.

Pe langa faptul ca cele doua modele sunt create dupa traditiile colectiei Pilot’s Watch, care a adus de-a lungul timpului un tribut lumei aviatiei, ele vor sa reprezinte si acea legatura stransa intre tata si fiu. Georges Kern, CEO la IWC, sustine ca “tatal si fiul sunt legati de cele doua ceasuri. Ele sunt un simbol perfect pentu cei care doresc sa isi intareasca acea legatura si sa o arate lumii intregi”. Astfel, ceasul Big Pilot’s Watch si Pilot’s Watch Mark XVI sunt un indicator al pasiunii comune dintre tata si fiu. Cei de la IWC s-au gandit la foarte multe cand au conceput aceste modele. In primul rand, pentru a pastra “limbajul aviatiei”, unul dintre ceasuri este pentru pilot si unul pentru co-pilot. De asemenea, ei au facut o comparatie intre viata de zi cu zi si cea dintr-un avion, ajungand la concluzia ca, atat in zbor, cat si in familie este esential ca cei doi participanti sa se poata baza unul pe celalalt.

Intre cele doua modele exista o diferenta destul de mare la capitolul specificatii tehnice, dar, in ceea ce priveste exteriorul, ceasurile sunt destul de similare. Ceasul Big Pilot’s Watch are o carcasa de 46 de mm, cu o grosime de 16 mm. Aceasta este creata din otel inoxidabil, cu geamuri convexe din safir. Mecanismul acestui ceas este unul automat, cu 42 de jewels, o frecventa de 3 Hz si are o rezerva de energie de aproximativ 168 de ore. Pe langa indicarea orelor si a minutelor, ceasul are un afisaj pentru data si un cronometru pentru secunde. Ceasul Pilot’s Watch Mark XVI, adresat fiului, are o carcasa din acelasi material, doar ca are un diametru de 39 mm si o grosime de 11 mm. Mecanismul acestui model este tot unul automat, dar, are 21 de jewels si o frecventa de 4 Hz. Rezerva de energie a mecanismul este de 42 de ore, cu mult mai putin decat modelul de mai sus. Ambele modele au o curea din piele neagra de aligator si o rezistenta la apa pana la o adancime de 60 de metri.

Ceasurile Big Pilot’s Watch si  Pilot’s Watch Mark XVI impresioneaza atat prin design si concept, cat si prin simbolistica pe care o detin.

28 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu