Ceasurile lui John Isaac pentru noua generatie

JJohn Isaac si-a facut un renume in lumea orologeriei pentru inspiratia pe care o are in arta de a construi ceasuri elvetiene. Ca multi altii, a venit din domeniul bijuteriilor, relativ recent, are numai 3 colectii lansate. El considera ca tinerii din ziua de azi sunt constienti de modele high-end, de cele care inglobeaza anumite traditii si care sunt bazate pe calitate. De asemenea, afirma ca este important ca un ceas, pe langa calitatile enumerate mai sus, trebuie sa fie inovator si modern. Astfel, el creeaza o noi modele pentru acei oameni care doresc totul de la un ceas.

Ceasurile lui John Isaac sunt foarte usor de recunoscut, ele iesind destul de mult din tipar. Ceasornicarul a tinut sa isi puna amprenta pe fiecare model pe care il creaza: linii delicate, cifre mari si culori puternice. Pe langa un design impresionant, aceste ceasuri sunt moderne si deosebite si in interior. Unul dintre aceste modele este ceasul Black Diamond din colectia The One. Are o carcasa de 30 mm in diametru, care este facuta din otel inoxidabil. Bezelul este facut si el din acelasi material, dar are in componenta sa 72 de diamante. Cadranul este negru si are un model „Guilloche”. Pentru un cadran de aceasta culoare, lizibilitatea trebuia imbunatatita, astfel, indicatoarele au fost tratate cu LumiNova Glow. Cadranul este protejat de un geam din cristal de safir. Prin geamul din safir de pe spate se poate observa mecanismul ETA 2824 automat. Rezistenta ceasului la apa este pana la 50 de metri. Curelele sunt din piele alba de aligator cu clema metalica si din cauciuc, tot de culoare alba. Pretul acestui model este in jurul la 2.500 de euro.

Cel de-al doilea model este ceasul Special Edition din colectia The Icon XL. Acesta are o carcasa din aur roz de 18K si un diametru de 35 mm. Cadranul are culoare ciocolatie si modele „Clous de Paris”. La fel ca primul model si acesta are indicatoarele tratate cu material luminos. Mecansimul este identic cu cel anterior. Cele doua curele ale modelului sunt fie din piele de aligator cu clema din aur roz, fie din piele maro. La fel ca ceasul prezentat mai sus si acesta are o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Pretul acestui model este de 5.790 euro.

Putem spune ca John Isaac a pornit pe drumul cel bun. A creat ceasuri care atrag prin design si multumesc prin mecanism. Isaac afirma ca „si-a implinit visul – acela de a crea ceasuri pentru o noua generatie”, mult mai exigenta.

11 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu