Century se pregateste pentru vara

CCentury lanseaza cinci ceasuri elegante, adresate doamenlor care doresc sa poarte mereu o bijuterie. Modelele din linia Couture sunt create pentru aceasta vara si sunt considerate a fi o “imagine distincta a perfectiunii pure”.

Desigur, imaginea este elementul principal pe care s-a axa brandul. Ei au dorit sa creeze ceva simplu care sa se asorteze la orice ocazie. Majoritatea ceasurilor din colectia Contemporary Timepiece, unde se afla si modelele Couture, sunt bazate pe inglobarea pietrelor pretioase, iar designul lor este precis si detaliat. De asemenea, fiind concepute pentru a fi o combinatie intre o bijuterie si un ceas, brandul nu a pus foarte mult accent pe mecanism. Astfel, cei de la Century au considerat ca un mecanism cuart este suficient pentru aceste modele, mai ales ca ceasurile indica doar orele si minutele.

Ceasurile Couture Palladium Gray, Onyx Black, Yellow Gold, Emerald Green si Ruby Red au baza carcasei din otel inoxidabil si cureaua din satin. Carcasa este creata din safir si a fost polisata si finisata manual. Modelul Couture Yellow Gold este unic, iar restul, din cate am auzit nu au editii limitate.

Daca stam sa ne gandim la unele ceasuri, create pentru aceleasi scopuri, putem spune ca aceste cinci modele nu sunt deloc obositoare, ci chiar placute. Ii felicitam pe cei de la Century pentru ca au reusit sa creeze ceva simplu si frumos.

26 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu