Certina DS Multi-8

CCertina scoate pe piata modele din ce in ce mai interesante. Ultima creatie este ceasul DS Multi-8 ce imbina un mecanism cuart multifunctional cu afisaj analog si digital. Spre deosebire de modele precedente, acesta are multiple carateristici: afiseaza ora din doua locuri prin indicatoarele de ora si minute, iar data din saptamana  si cronometrul sunt redate printr-un display digital.

Cei de la Certina au folosit pentru acest model un mecanism cuart, ETA E49.351. Afisajul analog cuprinde indicatorul pentru ore si indicatorul pentru minute. Afisajul digital are ca functii afisarea  GMT,  alarma prin sunet si vibratie, cronometru, indicarea zile, datei, saptamanii, lunii, anului, un cronograf cu memorie si iluminare.  Carcasa de 42 mm este fabricata din otel inoxidabil cu geam din safir, anti refelxie, pe ambele parti. Cureaua poate fi in doua variante: din piele maro sau din otel inoxidabil, ambele folosind ca sistem de prindere clema metalica. Ceasul are doua butoane ce ajuta la o utilizare foarte usoara a functiilor. Pe cadranul negru putem vedea inscriptia “Certina 1888” in partea superioara, iar in partea inferioara “DS Multi-8” deasupra afisajului digital. Acest model poate sa reziste pana la o adancime de 100 metri.

Inca o data, cei de la Certina au surprins cu un model elegant si practic. Certina DS Multi-8 are un conglomerat de functii ce sporeste utilitatea ceasului.

18 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu