CHANEL J12 Chronomatic

TTimp de 10 ani Channel a surprins piata cu modelele sale din colectia J12. Folosind negru si alb, compania a experimentat continuu noi tonuri care sa ofere un altfel de stil ceasului. Acum s-au oprit la acest gri metalizat monolitic cu o stralucire aparte. Ceasul J12 Chronomatic seamana putin cu Velodrom-ul din Berlin (bazinul olimpic), dar este unic si perfect prin design.

Acest model presupune o armonie de reflectii si efecte de culori, mai ales datorita titaniului ceramic din care este facut ceasul. Acest material este aproape la fel de rezistent la zgarieturi ca safirul, dar in acelasi timp este usor si ergonomic. Stralucirea extrordinara a acestui model este datorata unei polisari cu praf de diamant. Acest model se gaseste in 7 variante, fie cu diametru diferit, de 33, 39 sau 41 mm, cu diamante fie rotunde sau baghete sau cu mecanisme cuart sau automate.

Indiferent de varianta aleasa, carcasa va fi din titaniu ceramic cu o rezistenta la apa pana la 200 de metri. Bezelul este unidirectional, iar cadranul este satinat cu motive guilloche in centru. Remontoarul este insurubat, iar ca functii, ceasul J12 Chromatic indica orele, minutele si secunde si are un afisaj pentru data intre ora 4 si 5. In cazul mecanismelor automate, aceastea au o rezerva de energie de 42 de ore.

Acest model incepe cu siguranta un nou capitol in colectia Chanel.

16 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

grace (18-08-2011 ; 9:34 pm) #

i will like to know if this item is still available

Scrie un comentariu