Chanel Mademoiselle Prive Coromandel

CCei de la Chanel au si ei un reprezentat in turul ceasurilor participante la Grand Prix d’Horlogerie. Mademoiselle Prive Coromandel ne-a impresionat si pe noi si nu datorita pietrelor pretioase ci datorita multitudinii de detalii.

Este de apreciat munca depusa de cei care au creat cadranul. Pe langa faptul ca este creat din email, ceea ce presupune multe etape de incalzire si racire, detaliile sunt gravate manual si nu putem spune ca sunt putine. Modelul folosit, “La floraison” este considerat a fi o opera unica in Geneva, creata de Anita Porchet. Daca vrem neaparat sa gasim un minus la acest model, putem vorbi de o lizibilitate scazuta, mai ales cand indicatoarele ajung in partea inferioara a cadranului.

Carcasa ceasului Mademoiselle Prive Coromandel este creata din aur alb, are un diametru de 37.5 mm si o grosime de 8.6 mm. Bezelul este ornat cu diamante, la fel ca remontoarul. Mecanismul este automat, cu o rezerva de energie de aproxiamtiv 42 de ore. Ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si o curea din piele, care se inchide cu ajutorul unei cleme.

Ceasul Mademoiselle Prive Coromandel este in editie limitata de 10 bucati si se vinde la pretul de 186.175 de franci elvetieni.

 

13 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu