Chanel umbla la culori

LLa BaselWorld, Chanel nu a venit cu vreun ceas nou dar a venit cu niste designuri diferite. Ei au prezentat 5 modele noi, care, de fapt sunt variante noi a doua ceasuri lansate acum ceva timp.

Desi a fost prezentat publicului la inceputul anului 2012, ceasul Première Flying Tourbillon a reusit sa impresioneze multi vizitatori. Noi am mai discutat despre acest model, imediat dupa prima lui lansare. Nu am reusit sa aflam un pret pentru el, dar am aflat ca cei de la Chanel se gandesc sa lanseze o varianta cu rubine. Desigur, cel mai impresionant element la acest model  este tourbillonul, dar nici diamantele nu au trecut neobservate.

Celelalte 4 modele sunt inrudite cu un alt ceas pe care l-am prezentat si anume, ceasul J12. Prima lansare a acestui ceas a fost in 2000. De atunci si pana astazi, ceasul a suferit foarte multe modificari. Initial, carcasa era neagra, iar in 2003 aceasta a ajuns sa fie confectionata din ceramica alba. In 2011, cei de la Chanel  i-au schimbat din nou infatisarea, confectionand modelul din cermanica si titaniu. Pentru BaselWorld s-a pastrat acelasi tip de carcasa, doar ca s-au efectat modificari la “accesorii”. Astfel, prima versiune a ceasului J12 este  cea cu cadran rozaliu si cu diamante pe bezel si in locul a 8 indecsi. Carcasa poate avea un diametru de 33 sau 38 de mm. O a doua varianta este destul de asemanatoare cu ceasurile din colectia J12 despre care am discutat anul trecut, doar ca, pe langa diamantele din locul indecsilor, mai contine astfel de pietre pretioase si pe laterale. Ultimele doua versiuni sunt diferite doar la capitolul culori. Ambele au indecsii reprezentati de diamante, iar pe bezel intalnim ori safire roz, ori safire galbene, ambele taiate in forma de bagheta. La fel ca prima versiune, si acest model poate avea o carcasa cu un diametru de 33 sau 38 de mm.

Colectia de ceasuri de la Chanel arata clar ca brandul a pus mult mai mult accent pe design decat pe mecanism. Cu toate acestea, au reusit sa atraga atentia si sa creeze ceva cu care fiecare doamna se poate face remarcata.

20 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu