Chaumet Bee my Love GM

CCand am facut cunostinta cu Chaumet am discutat despre modelul Dandy Arty care participa la licitatia Only Watch. Acum ei au luat modelul Bee my Love GM, adresat femeilor, si vor participa cu el la Grand Prix D’horlogerie de la Geneva.

Spre deosebire de modelul trecut, acesta ne ofera o alta viziune a brandului. Au ales un element atat de simplu si de delicat care sa reprezinte feminitatea ceasurilor lor. „Albina” are colectia si modelele proprii de bijuterii si ceasuri. Modelul Bee my Love GM are acel ceva care nu poate fi precizat, dar care ne incanta. Este placut si modul in care au folosit diamantele. Acestea nu sar in ochi, sunt subtile, fiind plasate in locul a patru indecsi, pe bezel, pe aripile albinei de pe cadran si pe sistemele de prindere ale curelei de carcasa. Diametrul modelului este de 35 mm, iar carcasa este facuta din aur alb si are o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Cureaua este din satin si are o culoarea albastra-verzui. Mecanismul modelului este unul automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore.

Ceasul i-a impresionat pana si pe producatori, ei au dorit sa ramana singurul de acest fel realizat de ei, “in editie limitata de 1 bucata”. Pretul acestui ceas este de 53.500 de franci elvetieni.

23 September   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Chaumet din nou la GPDH | 10 si 10 (14-09-2012 ; 4:03 pm) #

[…] trecut am vorbit despre cei de la Chaumet, la ceasul Bee My Love GM, care a participat la GPDH si am descoperit pasiunea lor pentru albine. Anul acesta, pentru […]

Scrie un comentariu