Chaumet din nou la GPDH

AAnul trecut am vorbit despre cei de la Chaumet, la ceasul Bee My Love GM, care a participat la GPDH si am descoperit pasiunea lor pentru albine. Anul acesta, pentru participarea la aceeasi ceremonie de la Geneva, ei au lansat ceasul Attrape-moi… si tu m’aimes, care sare imediat in ochi si nu datorita marimii.

Ca sa iasa si mai mult in evidenta, brandul i-a dat modelului culoarea portocalie. Dupa cum se poate observa nu este un portocaliu pal, ci unul destul de puternic. La una dintre prezentarile acestui ceas, cineva din companie a metionat ca modelul nu are o culoare calda, ci una fierbinte. Intr-adevar, nu poti trece pe langa el fara sa nu il observi. Nu spunem ca e urat sau inestetic, ci doar ca e putin prea mult. Totusi, efectul este cu totul diferit cand ceasul se afla la mana.

Cei de la Chaumet au sustinut ca, pentru a-i oferi mai multa stralucire modelului si pentru a-i pastra o linie eleganta, au adaugat pietre pretioase pe cadran si carcasa. Astfel, in interior sunt safire cabochon portocalii, pentru indecsi folosindu-se diamantele, iar pe exterior este o combinatie intre diamante, safire galbene si portocalii.

Carcasa ceasului este din aur galben, are un diametru de 34.8 mm, o grosime de 9.2 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul este automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximaiv 40 de ore.

Attrape-moi… si tu m’aimes  este in editie limitata de 12 bucati. Din pacate nu am reusit sa aflam pretul pentru acest model.

 

14 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu