Chopard Happy Beach Chrono

CChopard lanseaza cu ocazia verii un ceas vesel, care se “asorteaza” cu vremea calda si parca ne aduce aminte de vacantele la mare. Modelul Happy Beach Chrono, din colectia Happy Sport, este destul de diferit de ceasurile cu care ne-a obisnuit brandul si ne arata o alta fata a celor de la Chopard. Acestia sustin ca modelul este o cale prin care ei sarbatoresc venirea verii si placerea de sta pe o plaja insorita.

Pe langa cele doua culori, albastru si alb, care ies imediat in evidenta, carcasa din aur roz, are un impact puternic asupra intregului model. Are un diametru de 42 mm si un cadran care infatiseaza o plaja invadata de valuri. Interesanti sunt acei flip-flops de pe cadran, care, pe langa faptul ca sunt ornati cu diamante sunt si miscatori. Bezelul rotativ este tot din aur roz, iar remontoarul are in cap un safir albastru. Mecanismul ceasului este unul cuart si rezistent pana la o adancime de 30 de metri.

Ceasul Chopard Happy Beach Chrono nu este un model foarte performant si nu exceleaza din punct de vedere tehnic. Noi credem ca este destul de haios si suntem siguri ca va reusi sa stranga multe zambete.

3 July   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Chopard Happy Fish si Medium Black and White | 10 si 10 (10-07-2012 ; 9:52 am) #

[…] cu ceasuri mai putin performante si complicate. Daca saptamana trecuta brandul a lansat modelul Happy Beach Chrono, acum tot din aceeasi colectie sunt prezentate inca doua […]

Marc (08-01-2013 ; 1:16 am) #

un pret :D ?

Scrie un comentariu