Chopard Happy Sport Medium Automatic

CChopard a incantat pe foarte multi la BaselWorld, in special doamnele, cu ceasul Happy Sport Medium Automatic. Modelul atrage atentia datorita designului inconfundabil care este scos in evidenta de culoarea puternica a curelei.

De 20 de ani, ceasurile Happy Sport sunt indragite de iubitorii de modele neconventionale, contemporane si cu detalii subtile. In 1993 Caroline Scheufele a creat primul ceas Happy Sport. Desi de-a lungul timpului designul a fost pastrat cu strictete, modele ca Happy Beach, Happy Spirit sau Mystery Pink au avut un succes nemapomenit pe piata. Ceasornicarii brandului au pastrat traditiile colectiei pe care le-au imbogatit treptat cu o varietate de culori si detalii putin mai ciudate si rar intalnite.

Acum, la aniversarea a 20 de ani, cei de la Chopard lanseaza Happy Sport Medium Automatic in care au pastrat diamantele miscatoare de pe cadran, care le-au adus foarte multe laude. Carcasa ceasului este din otel inoxidabil, are un diametru de 36 mm si o grosime de 12.08 mm. Remontoarul de 6 mm este ornat cu un safir albastru, iar in interiorul cadranului sunt prezente 7 diamante. Mecanismul este unul automat, cu un diametru de 26.2 mm si o grosime de 3.6 mm. Este ornat cu 25 de jewels, functioneaza la o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Chopard Happy Sport Medium Automatic are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine livrat cu o curea din piele de aligator, care se inchide cu ajutorul unei catarame din otel. Nu am reusit sa aflam pretul si din cate am inteles, ceasul nu este in editie limitata.

2 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu