Chopard Imperiale Tourbillon

AAm observat ca a devenit un trend ca ceasurile pentru femei sa fie pline de diamante. De multe ori am discutat despre astfel de modele, de la diferite branduri, care aveau un design mai mult brutal decat elegant si erau destul de obositoare pentru ochi. Si cei de la Chopard au lansat un astfel de ceas, plin de pietre pretioase, dar, parca modelul lor are ceva anume care ii mai “taie” din acel surplus stralucitor.

Ceasul Imperiale Tourbillon ne atrage atentia atat cu diamantele cat si cu tourbillonul de la ora 6. Probabil ca tourbillonul si indicatorul pentru rezerva de energie din dreptul orei 12 “indulcesc” ceasul si dau impresia unui model mai aerat. De asemenea, tourbillonul scoate modelul de sub eticheta de “ceasuri-bijuterii”, nu ca tourbillonul in sine nu ar fi o bijuterie.

Carcasa ceasului este create din aur alb, are un diametru de 42 mm si o grosime de 12.4 mm. Diamantele dispuse pe intreaga suprafata a ceasului sunt taiate fie “baguette”, fie “briolette. Pata de culoare a cadranului este data de pietrele ametist de la indicatorul pentru rezerva de energie. In ceea ce priveste mecansimul, acesta este unul mecanic, L.U.C. 02.14-L, cu un diametru de 29.7 mm. Printre  componentele sale se numara 4 casete arc cu tehnologia Quattro, care asigura rezerva de energie de 9 zile. De asemenea, mecansimul mai are 33 de jewels si o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Cateva dintre piese sunt decorate manual. Mecanismul are un certificate COSC si indeplineste toate cerintele pentru Sigiliul de la Geneva. O parte din acest mecanism poate fi observat prin geamul din cristal de safir de pe spatele carcasei. Ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Nu am reusit sa aflam pretul pentru acest model, dar stim ca este unicat.

2 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu