Colectia Adamavi de la Carl F. Bucherer

CCarl F. Bucherer este unul dintre acele branduri care incearca sa pastreze trasaturile vechi ale ceasurilor, dar, in acelasi timp, sa incorporeze tehnologii si elemente noi. De 120 de ani, ei si-au incantat fanii cu modele contemporane, dar care pastrau acel aer clasic si traditional.

Acum ei lanseaza o noua colectie, Adamavi. Numele provine din latina si inseamna „a ajunge sa iubesti ceva” sau „a gasi placere in ceva”. Carl F. Bucherer sustine ca cele 2 modele sunt „adevarati companioni, ale caror impact vizual va aduce aminte de vremurile trecute si de cele actuale si vor oferi un grad crescut de siguranta purtatorului”. Datorita faptului ca au fost concepute intr-un mod “neutru”, cele doua modele pot fi purtate oriunde, ele „integrandu-se perfect in decor, indiferent de care ar fi acesta”. Brandul le-a inzestrat cu un design usor, simplu si clasic, care, in ciuda tuturor schimbarilor din lumea modei, a supravietuit, ramanand unul inca „in trend”.

Vedeta acestei colectii este modelul Adamavi Pave, un ceas fabricat in totalitate din aur roz de 18k. Cadranul si bezelul sunt ornate cu diamante asezate in cercuri.  Cele 12 separeuri din interiorul cadranului au menirea de a induce ideea unui soare. Acest model poate avea doua tipuri de mecanism. Primul este unul automat, ETA 2892-A2, cu un diametru de 26.2 mm,  21 de jewels si cu o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ca functii, la acest mecansim sunt indicate orele si minutele, iar intre orele 4 si 5 este un afisaj pentru data. Carcasa din aur roz are un diametru de 36 mm si o grosime de 8 mm. Diamantele de pe bezel si cadran sunt in numar de 391, iar rezistenta la apa a carcasei este pana la 30 de metri. Cureaua este din aur roz, cu catarama din acelasi material.  Acest mecanism, mai poate fi gasit intr-o alta varianta a ceasului care are un bezel ornat cu 58 de diamante, iar cureaua este din piele de aligator cu clema din aur.  Al doilea tip de mecanism cu care poate fi echipat acest model este un cuart, care spre deosebire de cel automat, nu are afisajul pentru data. Carcasa pentru acest mecanism este mai mica, de 26 de mm si are doar 44 de diamante pe bezel si 231 pe cadran. Aici cureaua poate fi din aur roz sau piele de aligator, ambele cu catarama de aur.

Cel de-al doilea ceas, Facts & Figures este si el echipat cu doua tipuri de mecanism, unul automat si unul cuart, ambele identice cu cele prezentate mai sus. Acest model are o carcasa tot din aur roz, cu sau fara diamante, cu un diametru de 36 mm si o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Ambele geamuri sunt din cristal de safir, iar cureaua este din piele de aligator cu catarama din aur. La mecanismul automat mai sunt 3 variante ale ceasului: cu 46 de diamante si curea din aur roz, 46 de diamante si curea din piele de aligator, sau curea din aur roz.  Mecanismul cuart poate fi gasit numai in 3 variante de combinatii pentru ceasul Facts & Figures. Pe langa caracteristiciile generale mentionate mai sus, modelul poate avea 44 de diamante si curea din aur, 44 de diamante si curea din piele de aligator sau doar curea din aur.

Cu atatea diamante si versiuni de modele, nu ne dam seama daca acestea sunt dedicate damelor sau sunt si barbatesti.

25 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu