Colectia Velero de la DAVIDOFF

ZZino Davidoff (1906-1994) a stiut dintotdeauna cum sa se foloseasca de timp. I-a placut sa calatoreasca si sa cunoasca spatii si oameni noi. Ca oricare model din colectia „Very Zino” si ceasurile „Velero” sunt dedicate in totalitate lui Davidoff. Desi sunt construite in asa fel incat sa aminteasca de calatoriile din vremurile vechi, ele sunt adresate special pentru calatorii de azi. Designul e unul sport si elegant, are un aer maritim.

Impactul vizual, liniile si mecansimele pe care le detin, statuteaza ceasurile din colectia „Velero” „o comoara pe viata”. Colectia Velero pentru barbati include modelele Gent Automatic si Gent Automatic Chronograph. Cea pentru femei, este adresata acelor doamne care stiu sa imbine succesul cu intimitatea si eleganta cu relaxarea.

Ceasul Gent Automatic Chronograph are un mecanism mecanic, elvetian, Valjoux, cu logo-ul brandului gravat pe rotor. Are 25 de jewels si o rezerva de energie de 42 de ore. Ca functii, indica ora, minutele, secundele intr-un cadran la ora 9, iar data si ziua sunt puse intr-un afisaj la ora 3. Indecsii si indicatoarele sunt iluminate cu Superluminova. Are 2 cronometre: unul pentru 30 de minute la ora 12 si unul pentru 12 ore la ora 6.

Carcasa are forma rotunda, un diametru de 45 mm si este facuta din otel inoxidabil. Pe ambele parti sunt geamuri din safir, tratate cu material anti-reflectie.  Pe spate se poate observa logo-ul brandului. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Acest model vine in doua variante de cadran: una neagra si una cu o nuanta de gri vulcanic, cu motive orizontale; in functie de culoare cadranului, cureaua este neagra sau maro.

Un model frumos si elegant, care se dovedeste a fi practic in orice moment.

21 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu