Colectie Noua De La Hautlence

HHautlence si-a facut un renume din modul propriu de a indica timpul. Multe dintre ceasurile brandului au un design mai neobisnuit, dar care impresioneaza prin design si detalii. Ceasurile Avant-Garde fac parte din colectia cu acelasi nume, “familie” care a fost proaspat lansata.

Colectia a luat nastere din ideea de univers contemporan pe care il imbina cu designul avangardist si cu standarde inalte ale esteticii. Primele trei modele ale acestei linii sunt create in atelierele proprii si abordeaza o alta modalitate de a indica ora. Diferente intre cele trei ceasuri nu sunt decat la nivelul culorilor si materialelor folosite, iar mecanismul este identic.

Ceasurile Avant-Garde au un mecanism mecanic, alcatuit din 180 de componente si 24 de jewels. Acesta are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 40 de ore. Modelele impresioneaza prin functia de “jumping hours” si minute si secunde retrograde.

Modelele Avant-Garde au carcasa creata din titaniu si otel inoxidabil, iar bezelul este la doua dintre ele acoperit cu DLC negru. Remontoarul si suruburile sunt fie din aur roz, fie din aceleasi materiale ca si carcasa. Diferentele constau in culorile folosite pentru indicatori si indecsi. Ceasurile au o dimensiune de 42 x 46 mm, o grosime de 12.8 si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Indicatoarele modelului din aur roz sunt tratate cu Superluminova si au inserti din aur.

Cei de la Hautlence nu au specificat pretul sau editia ceasurilor Avant-Garde. Ei sustin ca acum abia asteapta sa vada reactia publicului si sa afle ce parere au fanii despre aceste modele.

 

10 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu