Corum Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night

CCorum a lansat ceasul Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night, cu care vrea sa marcheze un moment in istoria companiei, ei fiind sponsorul oficial al echipei Energy Team, care concureaza pentru Cupa Americii.

Aceasta cursa este printre cele mai grele si cautate de iubitorii si pasionatii de yachturi. Corum a semnat anul acesta un parteneriat cu echipa franceza “AC45 Energy Team”, care pana acum a castigat foarte mult teren in cursa Americii de anul acesta.

Colectia Admiral’s Cup a luat nastere in anul 1960. De atunci si pana astazi, brandul nu a incetat sa omita vreunul dintre elementele traditionale ale aceste colectii. Si de aceasta data, ceasul Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night are acel inconfundabil bezel cu 12 laturi si traditionalii indecsi nautici. Dupa cum sustin si cei de la Corum, colectia Admiral’s Cup este o combintatie de trei “universuri”: linia Legend care merge pe un design elegant si functii clasice, colectia Challenger, care poate fi purtata la orice ocazie, avand un design mai putin pretentios si linia Seafender, care este mai rigida si sofisticata. Asadar, brandul sustine ca ceasurile din Admiral’s Cup pot fi purtate la orice ocazie, au un design clasic si traditional si mecanisme complicate.

Admiral’s Cup Challenger 48 Day & Night este creat din titaniu si pentru a-i spori lizibilitatea, cei de la Corum au creat carcasa cu un diametru de 48 mm. Atractia principala a acestui model se afla in centrul cadranului, unde este o harta a Pamantului. Aceasta nu are doar rol decorativ, ci si ajuta la indicarea timpului dintr-o alta zona. De-a lungul hartii exista o sageata care poate fi mutata cu ajutorul remontoarului, iar astfel purtatorul poate afla destul de rapid ora din locatia dorita. De asemenea, harta se intuneca sau se lumineaza, pentru a indica partea Pamantului unde ajung razele solare. Cadranul este protejat de un geam de safir, prins de bezelul creat din cauciuc. Carcasa are o grosime de 15.05 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 300 de metri. Mecanismul este automat, cu un calibru CO 171. Este ornat cu 24 de rubine, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore.

Corum Admiral’s Cup Challenger 48 Day &Night este in editie limitata, iar numarul de modele disponibile difera in functie de varianta de cadran aleasa. Sunt 200 de bucati cu cadranul negru si 150 cu cadranul gri. Indiferent de cadran, ceasul are aceleasi specificatii tehnice.

26 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu