Corum ajunge primul

AAcum vreo doua luni am vorbit despre Corum, care sponsoriza echipa Banque Populaire V, participanta la cursa in jurul lumii pe apa. Maxi Banque Populaire V nu numai ca a castigat dar a si terminat cursa in timp record, adica in 45 de zile, 13 ore, 42 de minute si 53 de secunde, cu 3 zile mai devreme decat preconizasera. Antonio Calce, CEO la Corum a declarat urmatoarele: „Felicitari lui Loïck si echipei sale. Vreau sa le multumesc pentru au dus Corum peste mari si tari, in aceasta aventura. Este pentru prima data in istoria Competitiei Jules Verne cand o companie de ceasuri a participat la stabilirea unui record mondial.”

Asa cum le-a promis, Corum le-a oferit membrilor echipajului cate un ceas Admiral’s Cup Seafender 48 Chrono Centro. Fiecare model este unicat, avand garavat numele celui caruia a fost daruit. Luand parte la stabilirea acestui record, Corum a plasat o noua „borna” in istoria navigatiei. Maxi Banque Populaire V s-a infiintat acum trei ani, in August 2008, iar dupa doua incercari a reusit sa faca istorie. Sambata dimineata, echipa a ajuns in Brest, finalizand cursa de 29.002 de mile. De mai bine de 20 de ani, Group Banque Populaire s-a implicat in nautica, iar acum le-au fost, inca o data, eforturile rasplatite. Maxi Banque Populaire V a plecat pe 22 Noiembrie 2011 si toti aveau in plan sa finalizeze cursa in 48 de zile. Dupa fix o luna de la plecare, Loïck Peyron si echipa sa au intampinat cateva probleme, care le-au redus viteza cu 15 noduri. In curand aveau sa remedieze problemele si si-au continuat drumul, aflandu-se la o distanta considerabila fata de celelalte echipe.

Atat cei de la Corum cat si cei din Maxi Banque Populaire V sunt incantati, nu numai pentru stabilirea unui nou record, dar si pentru scrierea unui moment in istorie.

11 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu