De Bethune DB25LT Tourbillon

CCei de la De Bethune au participat la BaselWorld cu un model care a impresionat foarte mult datorita designului. DB25LT Tourbillon are un aspect plin de detalii, care pun in valoare maiestria si talentul ceasornicariilor.

In ultima perioada, compania a castigat mult teren pe piata ceasurilor mai ales datorita modelelor care scot in evidenta traditiile brandului. Foarte multi sustin ca sunt impresionati de modul in care ceasornicarii de la De Bethune reusesc sa pastreze vii majoritatea elementelor caracteristice si, in acelasi timp, sa creeze ceasuri contemporane. La BaselWorld, multi vizitatori au fost atrasi de indicatorul pentru fazele lunii, care parca pluteste in dreptul orei 12. Pentru cadran, ceasornicarii brandului au incercat sa gaseasca o “noua fata” care sa pastreze aerul clasic.

Carcasa ceasului este din platina, are un diametru de 44 mm si o grosime de 12.5 mm. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, iar remontoarul este ajustabil in doua pozitii. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru DB 2519. Este compus din 354 de componente, printre care se numara o caseta arc auto reglatoare, un balansier din silicon si aur alb si 27 de jewels. Mecanismul functioneaza la o frecventa de 36.000 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 4 zile. Tourbillonul de pe spate a fost caracterizat de vizitatorii de la BaselWorld ca fiind elementul care domina ceasul.

DB25LT Tourbillon vine cu o curea din piele de aligator care se inchide cu ajutorul unei catarame.

29 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu