De Bethune face o carcasa pentru Iphone 4S

DDe Bethune a incercat sa creeze o legatura mai stransa intre ceasuri si lumea smartphone-urilor. Astfel a luat nastere modelul Dream Watch IV, care este o carcasa special facuta pentru Iphone 4S. Ceasul, de fapt, tot ansamblul este realizat in memoria lui Steve Jobs, dedicat muncii si talentului sau.

Acest model combina doua elemente intr-unul singur: pe langa faptul ca este un ceas foarte precis, deserveste si ca protectie pentru telefon. Ceasul seamana cu un model al brandului despre care am mai discutat, si anume modelul DB25. La modelul de astazi, intalnim acelasi concept folosit: cosmosul si galaxia.
Nu avem foarte multe indicatii privind mecanismul, dar din cate am reusit sa intelegem dintr-un comunicat de presa, aceasta pare sa fie asemanator cu cel al ceasului DB25. Un lucru este sigur: designul este identic, la fel si modul de indicare al orelor si minutelor. Restul „carcasei” care va proteja telefonul este facut din titaniu sculptat, taiat si slefuit.

Acest model este in editie limitata de 12 bucati, iar David Zanetta si Denis Flageollet, cei care au conceput acest ceas sustin ca au sarit peste „bariera codului contemporan”. Mai mult, Dream Watch IV reprezinta ceasul secolului 21.

Dream Watch IV va fi lansat oficial la expozitia DeBethune, de la hotelul Bergues on the Quai des Bergues din Geneva, intre 15 si 20 Ianuarie 2012.

16 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu