Diamantul MasterGraff Skeleton

GGraff este inca o companie care s-a remarcat mai intai prin bijuterii extraordinare dupa care a intrat pe piata ceasurilor de mana unde au creat modele inedite, pline de stralucire si eleganta. Pentru prima data in istoria brandului, Graff a prezentat in acest an la Baselworld primul lor ceas cu tourbillon ce inglobeaza toata experienta companiei in bijuterii.

Cand ne-am uitat pentru prima data la el am zis ca este de fapt o bijuterie din diamant de purtat la mana. Toata carcasa este realizata din 164 de diamante bine slefuite prinse de un cadru subtire din aur. Mecanismul ceasului pare sa fie pe plan secund, sclipirea diamantelor luandu-ne privirea de la indicatoare si tourbillon.
Brandul sustine ca ceasul MasterGraff Skeleton atinge standarde inalte ale elegantei si esteticii, iar pentru a creea un astfel de model munca depusa este nemaipomenita.
Inainte de aparitia modelului MasterGraff Skeleton, Graff a creat si alte modele, toate fiind bazate pe arta bijuteriilor, facandu-si astfel un renume din combinatia de diamante si ceasuri.

Suntem prinsi de miscarea tourbillonului, care are o eleganta si seriozitate aparte. Acest model nu are cadran, purtatorul putand observa intreg mecanismul pana in cele mai mici detalii. Un lucru pe care multi dintre cei cu un simt practic il pot reprosa este folosirea aceleiasi culori atat pentru indicatoare, cat si pentru mecanismul din spatele lor, astfel incat citirea acestui ceas nu este tocmai punctul forte. Probabil cei de la GRAFF au dorit sa ne pierdem mai intai printre splendidele diamante.
MasterGraff Skeleton Limited Edition vine in doua variante de culori: in aur alb sau aur roz, ambele cu o rezerva de energie de 72 de ore si cu o curea din piele de aligator.

Tinand cont de munca depusa nu numai pentru fixarea diamantelor, dar si pentru cea a constructiei mecanismului, MasterGraff Skeleton este produs in editie limitata de 10 bucati pentru fiecare culoare.

21 April   by | 3 comentarii | Branduri:

Comentarii

Cristina Sabau (21-04-2011 ; 8:37 pm) #

Un diamant in sine acest ceas.
As fi ales curea metalica, parca e o ruptura intre curea si ceas.
Nu contest faptul ca aceasta curea pune in evidenta ceasul in sine, dar mi-ar fi placut mai multa continuitate in el.

Sfantu’ (22-04-2011 ; 2:02 pm) #

Cred ca pretul nu va fi sub un milion de $

Pingback GraffStar Grand Date | 10 si 10 (21-09-2011 ; 10:25 am) #

[…] data am vorbit despre Graff cu ocazia lansarii modelului MasterGraff Skeleton, care era mai mult diamant decat ceas. Acum, ei lanseaza un nou ceas plin de stralucire, modelul […]

Scrie un comentariu