Ebel implineste 100 de ani

LLuna trecuta am facut cunostinta cu Ebel. Brandul tocmai a imbogatit una dintre colectiile sale, 1911, cu modelul 1911 BTR 137 Chronograph. Ceasul este un model aniversar, Ebel implinind 100 de ani de la infiinatare, si, de asemenea, participa cu acest ceas la Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva.

Pentru a sarbatori o ocazie atat de speciala, brandul s-a gandit la un design mai aparte. Ebel sustine ca: „Am incercat sa slefuim timpul. Am incercat sa ii dam ceasului personalitatea Ebel, dar in acelasi timp sa arate excelenta si pasiunea cu care a fost creat.”

Carcasa acestui model este din otel inoxidabil, cu un diametru de 44.5 mm. Grosimea carcasei este de 13.2 mm, iar rezistenta la apa este pana la 100 de metri. Cureaua este din piele de aligator, cu o culoare albastru inchis si se inchide cu o catarama din otel inoxidabil. Cadranul este din praf de perla, de culoare alba si are aplicati noua indecsi din otel inoxidabil. Tot aici intalnim trei cadrane secundare, ale cronometrelor pentru 30 de minute, 12 ore si 60 de secunde. In cronometrul pentru 60 de secunde este integrat si afisajul pentru data. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri din cristal de safir, anti reflexie, prin care se poate observa mecanismul. Mecanismul ceasului 1911 BTR 137 Chronograph este automat, are un calibru propriu 137, o rezerva de energie de 48 de ore si detine un certificat COSC.

Ceasul 1911 BTR 137 Chronograph este in editie limitata de 500 de bucati, iar pretul modelului este in jurul a 5.950 de franci elvetieni.

15 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu