Editie Speciala de la IWC

CCu ocazia anului lunar al dragonului, cei de la IWC lanseaza ceasul Portuguese Automatic Edition Dragon Year care vrea sa surprinda dinamismul si norocul dat de semnul zodiacal. Pe langa eleganta de care de care da dovada, modelul impresioneaza si prin dragonul gravat pe rotor.

Pe data de 23 ianuarie s-a sarbatorit noul an lunar sub semnul dragonului. In multe tari asiatice dragonul este un simbol al puterii si al conducerii, dar reprezinta si caracterul puternic si prosperitatea. Ceasul Portuguese Automatic Edition Dragon Year este creat in onoarea acestui an si este o combinatie intre arta traditionala si cea contemporana. Georges Kern, CEO la IWC, sustine ca “ceasurile noastre au o reputatie excelenta in Asia. Aceasta editie speciala este un semn de recunostinta si de apreciere fata de clientii nostri.”

Inca de la prima aparitie a ceasului Portuguese Automatic, care a avut loc in anul 2004, brandul a stiut ca, atat acel model, cat si urmatoarele care urmau sa apara din aceeasi “familie” aveau sa se bucure de un succes nemaipomenit. De asemenea, cei de la IWC au stiut ca designul ceasului este esential si au cautat mereu o combinatie perfecta intre cerintele pietei si traditiile brandului. Astfel,  ei au adus mereu elemente noi in aceste modele, dar ca baza au folosit intotdeauna primul ceas Portuguesse creat in 1930.

Ceasul Portuguese Automatic Edition Dragon Year are un design destul de simplu si elegant, dat in primul rand de carcasa din aur rosu. Aceasta are un diametru de 42.3 mm, o grosime de 14 mm si o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Pe ambele parti geamurile sunt din cristal de safir, iar cureaua neagra este din piele de aligator. Mecanismul automat are un calibru 51011, o frecventa de 3 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 7 zile. Printre componentele sale se numara 42 de rubine, un arc Berguet si un rotor din aur pe care este gravat un dragon.

Ceasul este in editie limitata de 888 de bucati si se vinde numai in magazinele IWC.

12 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu