Franck Muller Crazy Hours Totally Switzerland

FFrank Muller este cunoscut pentru modele mai putin conventionale. Acum, pentru Only Watch, brandul creaza un ceas unic, care cu siguranta va acapara atentia colectionarilor.

Ceasul Crazy Hours Totally Switzerland are un cadran ciudat si oarecum amuzant. Semanand foarte bine cu celelalte modele din colectia Crazy Hours si acesta are orele amestecate. Totusi, desi aranjamentul cifrelor nu are nici o logica, nu este greu sa ne dam seama cat este ceasul: mecanismul este gandit ca indicatorul de ore sa sara mereu la ora exacta, dupa ce minutarul isi va incheia „cursa” de 60 de minute.

Ceasul are o carcasa de 59.2 mm, care este facuta din aur alb, are cadranul si cureaua de culoare rosie. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Mecansimul este unul automat, propriu brandului, FM 2800. Este compus din 186 de piese, are 23 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Cureaua este din piele de aligator si are ca sistem de prindere o catarama din aur alb.

Este un model de care purtatorul probabil nu se va plictisi niciodata.

4 August   by | 2 comentarii | Branduri:

Comentarii

Pingback Franck Muller Tourbillon Lady automatic | 10 si 10 (27-09-2011 ; 4:12 pm) #

[…] lansarea ceasului Crazy Hours Totally Switzerland, Franck Muller a creat un model asemanator adresat femeilor. Ceasul Tourbillon Lady automatic, din […]

Pingback Franck Muller Giga Tourbillon cu diamante | 10 si 10 (26-06-2012 ; 2:24 pm) #

[…] ii place sa iasa mereu din tipar. Fie ca vorbim de orele amestecate pe cadran, cum este ceasul Crazy Hours Totally Switzerland sau de un tourbillon imens, asa cum am intalnit la ceasul Giga Tourbillon, observam ca celor de la […]

Scrie un comentariu