Franck Muller Giga Tourbillon

LLa cea de-a 20-a editie a World Presentation of Haute Horlogerie (Prezentarea Mondiala a Orologeriei de inalta clasa), ceasornicarii de la Franck Muller au reusit sa prezinte vizitatorilor un ceas mai special, cu un tourbillon mai special.

Brandul s-a bucurat la eveniment de un spatiu de 120 m2. In centrul acestuia, vizitatorii aveau sa descopere ceasul Giga Tourbillon Skeleton, care are cel mai mare tourbillon din lume. Cei de la Franck Muller au fost foarte multumiti de cum au decurs prezentarile si de reactia produsa de acest model.

Tourbillonul modelului are un diametru de 20 mm si ocupa jumatate din ceas. Brandul a dorit un design clasic, cu detalii subtile, dar vizibile. De asemenea, a dorit sa nu ascunda mecanismul, pentru a putea fi studiata maiestria cu care s-a lucrat. Mecansimul a fost inversat, podurile sunt plasate pe partea cu cadranul, iar indicatorul pentru ore a fost asezat deasupra celui pentru minute. Desi este un mecanism mecanic, datorita celor 4 casete arc, are o rezerva de energie de aproximativ 10 zile.

Unii sustin ca este de ajuns o privire pentru a intelege totul despre ceasul Giga Tourbillon Round Skeleton. Singurul dezavantaj care a fost adus in discutie a fost lizibilitatea redusa a modelului, datorita cadranului deschis.

16 February   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Franck Muller Giga Tourbillon cu diamante | 10 si 10 (26-06-2012 ; 2:26 pm) #

[…] ceasul Crazy Hours Totally Switzerland sau de un tourbillon imens, asa cum am intalnit la ceasul Giga Tourbillon, observam ca celor de la Franck Muller le plac lucrurile care sar in […]

Scrie un comentariu