Franck Muller Reggie Jackson Chronograph

IIn 1983 apare primul ceas semnat Franck Muller, ceas care avea un mecanism deosebit de complicat, ce a avut in prim-plan tourbillonul si care a fost creat chiar de fondator. Dupa mai multe modele, “geniul ceasurilor” ajunge in 1992 sa isi vada creatiile primind premii pentru cele mai complicate ceasuri din lume.

Anul acesta, impreuna cu cunoscutul jucator de baseball Reggie Jackson, Muller a prezentat ceasul Reggie Jackson Chronograph. Colectia consta in trei variante: doua cu 3 indicatoare si una cu cronograf. Unul dintre modele este intr-o versiune mai eleganta, din aur negru si roz, iar celelalte doua sunt in stilul Yankees: carcasa de titaniu, cauciuc albastru si cadran alb cu dungi albastre. Pe oricare dintre aceste modele, cifra 4 a fost inlocuita cu numarul lui Reggie, 44.

Primul model, ceasul Reggie Jackson Chronograh, din titaniu, este in editie limitata de 25 de bucati, ce costa 20.300 de dolari. Are un mecanism automat, cu calibru 8900CC si cu 27 de jewels. La ora 9 este un afisaj pentru secunde, la ora 6 este afisata data, iar la ora 3 este un cronometru pentru 30 de minute.

Ultimele doua modele, Center Seconds, sunt editie limitata de 100 de bucati, cele din titaniu costand aproape 10.300 de dolari, iar cele din aur ajungand undeva la 16.00 de dolari. Acestea au un mecanism automat cu calibru 8900SC, cu 21 de jewels si o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Aceste modele au trei indicatoare: pentru ore, minute si secunde. Spre deosebire de modelul anterior, acesta nu are decat afisajul pentru secunde si cel pentru data.

16 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu