Frederique Constant Double Heart Beat “Black Beauty”

CColectia Ladies Automatic de la Frédérique Constant a fost construita cu scopul a aduna ceasuri special concepute pentru doamne. Acum, brandul a lansat ceasul Double Heart Beat “Black Beauty” care cu siguranta va atrage toate privirile, in special datorita designului.

Cei de la Frédérique Constant considera colectia Ladies Automatic ca fiind o combinatie de “eleganta si clasicism”, dar in acelasi timp are modele “feminine, sofisticate si performante”. Ceasurile din aceasta colectie sunt concepute in asa fel incat sa indeplineasca orice dorinta a unei femei care doreste sa poarte ceva elegant si impunator. Caracteristicile principale ale acestei colectii sunt cadranele din praf de perla si diamantele. In aceasta colectie sunt cuprinse doua mari linii, Double Heart Beat si Love Heart Beat. Acestea doua, inglobeaza ceasuri care au avut un succes foarte mare pe piata si au fost admirate la nivel international. Linia Double Heart Beat, din care face parte si ceasul despre care discutam astazi, are ca semnatura proprie acele doua inimi de pe cadran, din dreptul orei 12, prin care se poate zari o mica parte din mecanismul automat.

In majoritatea ceasurilor Frédérique Constant intalnim un element in forma de inima. Acest simbol are o incarcatura istorica, in 1994, brandul lansand primul ceas Heart Beat. Intentia era de a oferi o fereastra asupra balansierului prin acea deschizatura de pe cadran. La inceputul aniilor 1990, ceasornicarii Europa au trecut prin perioade dificile, deoarece la moda inca erau mecanismele cuart. Frédérique Constant a cautat sa pastreze mecansimele mecanice si, ca sa atraga atentia asupra lor, a inserat aceste “inimi” pe cadran. Rezultatul a fost cel dorit, compania pastrandu-si renumele si clientii.

Double Heart Beat “Black Beauty” este printre putinele ceasuri in care domina culoarea neagra. Creat din praf de perla, cadranul are diferite nuante in functie de luminozitate. Pentru a-i pastra eleganta, brandul a ornat bezelul cu diamante, iar remontoarul insurubat are si el un ornament. Construit din otel inoxidabil, ceasul are un diametru de 34 mm, o grosime de 10 mm si o rezistenta la apa pana la 60 de metri. Mecanismul este automat, cu un calibru FC-310. Este ornat cu 25 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 38 de ore.

Double Heart Beat “Black Beauty” se vinde la pretul de 4.150 de franci elvetieni. Cei de la Frédérique Constant sustin ca 50 de dolari de la fiecare ceas vandut se vor dona, pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme cardiace.

 

17 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu