Frederique Constant Worldtimer Manufacture

FFrederique Constant a lansat un nou model din colectia Classics Manufacture. Ceasul Worldtimer Manufacture vrea sa ne arate ca brandul a gasit modalitatea optima de a imbina design-urile clasice cu cele noi si moderne.

Colectia Classics Manufacture contine modele care au fost create cu foarte multa atentie, atat la exterior cat si la interior. Componentele mecanismelor sunt decorate cu motive ca “Collimaçon” sau “Côtes de Genève”, care se imbina perfect cu finisajele satinate. Primele ceasuri din aceasta colectie au un mecanism FC-710, care are la baza mecanismul Maxime. Majoritatea modelelor sunt create din otel inoxidabil, dar multe dintre ele sunt construite si intr-o a doua varianta, din aur roz. Ceasurile noi sosite, ca Worldtimer Manufacture au un mecanism mai nou, FC-718 si sunt in editie limitata de 1888 de bucati.

Worldtimer Manufacture are o carcasa din otel inoxidabil, creata din 3 bucati. Pe ambele parti are geamuri din cristal de safir, iar cel din fata este convex.  La capitolul cadran, modelul a fost creat in doua variante: una cu un cadran argintiu, cu un design “guilloche” gravat si o varianta cu un cadran albastru, care infatiseaza harta lumii. Intreaga carcasa are un diametru de 42 mm, o grosime de 12.1 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Mecanismul este unul automat, cu un calibru FC-718. Este ornat cu 26 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Toate functiile pot fi operate doar cu ajutorul remontoarului. Cureaua este din piele de aligator neagra sau albastra si se inchide cu o catarama din otel inoxidabil.

Worldtimer Manufacture este in editie limitata de 1888 de bucati, pentru fiecare varianta.

 

22 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu