Geo. Graham The Moon

RRecent am dat peste un ceas de la Graham, despre care am vazut ca imediat dupa lansare a fost foarte cautat. Geo. Graham The Moon sare imediat in evidenta datorita culorii, dar a fost foarte apreciat si datorita mecansimului.

Brandul sustine ca ceasul combina trasaturile istorice ale ceasornicariei cu functiile contemporane. Pe langa tourbillon, modelul are si o functie retrograda pentru fazele lunii. La sfarsitul fiecarui ciclu, mecansimul va face luna sa sara inapoi din locul de unde a plecat. Durata de deplasare a lunii de-a lungul cadranului si pana sa revina inapoi este de 12 ore, 44 minute si 29 de secunde. Pe cadran si bezel, cei de la Graham au incercat sa reprezinte si cateva constelatii cu ajutorul diamantelor.

Carcasa ceasului Geo. Graham The Moon este creata din aur roz, are un diametru de 46 mm, o grosime de 17.6 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, anti-reflexive, iar cel din fata este curbat. Mecanismul este unul mecanic, cu un calibru G1769. Este ornat cu 29 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 96 de ore. Pe langa toate acestea, mecanismul contine si un sistem anti-shoc de la Incabloc. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, are un indicator pentru fazele lunii si un tourbillon. Cureaua este din piele albastra si se inchide cu o catarama metalica.

Geo. Graham The Moon este in editie limitata de 10 bucati si se vinde la pretul de 279.840.

21 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu