George Clooney si Omega

CCelebrul George Clooney  este ambasadorul companiei Omega inca din anul 2007. In ultimii 3 ani, acesta a prezentat o intreaga varietate de ceasuri ale acestui brand. Aceasta exclusivitate o vedem chiar si in filme, dintre care enumeram numai doua dintre ecranizarile recente (2010) ale lui George Clooney.

Unul dintre filmele in care poarta un Omega  este ‘Up In The Air’, mai exact, un  Omega DeVille Hour Vision. Ceasul a aparut prima oara in 1960, iar mai apoi modelul a fost relansat in 2007.  Simplitatea este caracteristica ce a facut din acest ceas unul din cele mai bine vandute ceasuri de pana acum de la Omega. Carcasa din otel inoxidabil incadreaza cadranul alb in care gasim numai clasicele ace si data de la ora 3.  Pretul unui astfel de ceas este in jur de $5000.

Cealalta ecranizare despre care vorbim este ‘The American’, proaspat lansat in cinematografe. Aici actorul poarta, ostentativ am putea spune, un ceas Omega Speedmaster Professional model 3870.50.31, cadran negru. Modelul fost produs in 2008 pentru aniversarea a 50 de ani de la prima aparitie. Ceasul a ajuns sa fie cunoscut de-a lungul timpului ca ‘Moon Watch’ pentru ca a fost purtat de astronautii Buzz Aldrin si Neil Armstrong care faceau parte din echipajul de pe Apollo 11 .  Pretul acestui ceas este pe undeva la $3000.

Asteptam cu interes urmatoarea ecranizare.

11 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu