Girard-Perregaux DLC titanium bi-axial Tourbillon

AAstazi a fost lansat ceasul DLC titanium bi-axial Tourbillon de la Girard-Perregaux. Brandul a sperat ca, daca va construi o carcasa neagra, tourbillonul va iesi mult mai mult in evidenta. Fiind in editie limitata de 8 bucati, cei de la Girard-Perregaux se asteapta ca modelul sa fie foarte cautat.

Tourbillonul bi-axial combina doua custi concentrice care ajung sa creeze rotatii multi-dimensionale, aceasta constructie compensand pentru iregularitatile datorate gravitatiei. Cusca din interior, cu rotita balansierului, cu arcul lui si cu esapamentul, face o rotatie completa in 45 de secunde. Cusca exterioara, face o rotatie in un minut si 15 secunde. O miscare completa de revolutie are loc intr-un interval de 3 minute si 45 de secunde. Ceasornicarii de la Girard-Perregaux sunt multumiti pentru ca, cele doua custi cantaresc doar 0.80 de grame.

Carcasa ceasului DLC titanium bi-axial Tourbillon are un diametru de 45 mm si o grosime de 18.5 mm. Mecanismul mecanic este alcatuit din 113 componente si 28 de jewels. De asemenea, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore, datorita celor doua casete arc.

DLC titanium bi-axial Tourbillon este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele de aligator.

18 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu