Glashutte Original PanoMatic Luna

IInspirati de folosirea simbolica a lunii pentru a reprezenta femeile, Glashütte au creat PanoMatic Luna. Acest model ne-a atras atentia in mod special pentru ca are un design aerisit si culori simple. Este disponibil in doua versiuni, una cu cadranul alb, stralucitor, realizat din praf de perla si una cu un cadran negru, mistic.

Sub geamul de safir antireflexie, pe cadran, gasim indicatoarele de ore si minute undeva in partea de sus, nu in centru cum ar fi stat in mod traditional. Indicatorul pentru secunde il gasim sub cel de ore si minute. Cu atat de mult loc ramas intre ora 12 si 6, au avut loc sa puna o fereastra marisoara cu data undeva la ora 5 si un indicator mare pentru fazele lunii, cu tot cu niste stele micute, undeva la ora 2. Pentru ca toate elementele sunt bine delimitate, ne lasa impresia ca ar mai fi destul loc si pentru alte complicatii, sau indicatoare.

Bezelul este presarat cu 64 de diamante atent slefuite si atasat de o carcasa din otel inoxidabil de 39.4 mm. Probabil ca de aceea ni se pare cadranul atat de aerisit, pentru ca carcasa este destul de marisoara pentru un ceas feminin. Mecanismul de calibrul 90-12 poate fi observat prin geamul de safir de pe spatele ceasului. Ca toate mecanismele de exceptie din Germania, acest calibru prezinta, de asemenea, elemente traditionale ale companiei Glashütte, cum ar fi placa de trei sferturi, suruburile albastre sau decoratiunile caracteristice.

Modelele PanoMatic Luna sunt disponibile cu doua tipuri de curele, una din piele de crocodil si una din cauciuc. Sistemul de schimbare a curelelor este simplificat pentru ca fiecare purtator sa poata alege tipul curelei in functie de eveniment.

5 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu