Graham Chronofighter Oversize

DDe anul trecut nu am mai auzit nimic de cei de la Graham. Brandul apare acum din nou in peisaj, cu ceasul Chronofighter Oversize, din colectia cu acelasi nume. Cei de la Graham afirma ca acest model este conceput special  pentru aventurieri si pentru cei care doresc mult mai multe de la un ceas de mana.

Graham sustine ca ceasul a fost construit in asa fel incat sa reziste in conditii extreme, fiind creat din materiale high-tech si trecut prin diferite procese. De asemenea, pentru a multumi pe toata lumea brandul a creat mai multe variante de culori pentru acest model, in functie de preferintele fiecaruia.

Carcasa ceasului Chronofighter Oversize, cu un diametru de 47 mm, are o rezistenta la apa pana la 100 de metri si este creata din otel inoxidabil acorperit cu PVD negru. Bezelul este din ceramica, iar in partea stanga se afla un levier pentru pornirea si oprirea cronografului. Pe ambele parti ale carcasei sunt geamuri din cristal de safir, doar ca cel din spate este fumuriu. Cadranul, indicatoarele si indecsii difera in functie de culoarea curelei, care poate fi bej, neagra sau verde. Mecanismul ceasului este unul automat, cu calibru G1747. Are o frecventa de 4 Hz, 25 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. De asemenea, mecansimul are un dispozitiv antisoc Incabloc, pentru a absorbi posibilele socuri asupra axului balansierului.

Ceasul Chronofighter Oversize se vinde la pretul de 5.900 de franci elvetieni. Este interesant designul modelului care, imbina elementele sport cu cele de la ceasurile army.

9 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu