Graham Chronofighter Prodive

GGraham a lansat ceasul Chronofighter Prodive, care a fost conceput pentru a rezista in conditiile extreme din timpul scufundarilor. Creat in trei variante, modelul pare sa fi atras atat atentia scafandrilor, cat si a pasionatiilor de alte sporturi.

Cei de la Graham garanteaza ca Chronofighter Prodive va fi foarte usor de folosit sub apa datorita levierului din partea stanga, care a fost conceput sa controleze in totalitate cronograful, acesta fiind pornit, oprit si resetat doar prin apasarea levierului. De asemenea, brandul sustine ca datorita indicatorilor luminosi, ceasul poate fi citit de la 25 de cm.

Mecanismul folosit este unul automat, cu calibru G1734. Este ornat cu 25 de jewels, are un dispozitiv anti-soc Incabloc, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele, are un cronometru pentru 30 de minute si un afisaj pentru data in dreptul orei 9. Carcasa este creata din otel inoxidabil si are un diametru de 45 mm. Indicatorii si indecsii sunt tratati cu Superluminova pentru a spori lizibilitatea. Cureaua este din cauciuc, care poate fi galben, albastru sau negru.  Chronofighter Prodive este rezistent la apa pana la o adancime de 600 de metri.

Pentru modelul cu acea curea galbena exista o editie limitata de 200 de bucati, iar pretul este de 13.500 de franci elvetieni. Despre celelalte doua variante ale ceasului, brandul nu a specificat nimic in afara de pret, care este in jurul a 11.500 de franci elvetieni.

3 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu