Graham Silverstone Stowe GMT Blue & Yellow

GGraham ne atrage atentia cu un nou model, proaspat lansat. Ceasul Silverstone Stowe GMT Blue & Yellow este destul de solid si foarte colorat.

Brandul s-a inspirat din lumea curselor pentru conceperea acestui model. La prima vedere observam ca cureaua, butoanele si cadranul sunt primele care ne indica legaturile modelului cu lumea masinilor. Cadranul este facut din fibra de carbon, iar elementele lui sunt mari si puternic colorate. Orele si minutele sunt indicate de cele doua indicatoare galbene, iar la orele 3 si 9 sunt cronometrul pentru 30 de minute, respectiv cel pentru secunde. Ceasul are si functia GMT2, indecsii fiind dispusi pe inelul albastru de pe bezel, iar ora este indicata cu ajutorul indicatorului negru. Afisajul pentru data este la ora 6, iar in interior este o scara tahimetrica. Atat butoanele cat si remontoarul sunt destul de mari si solide.
Carcasa are un diametru de 48 de mm, este din otel inoxidabil si are o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Mecanismul este automat, cu cronograf bi-compax si cu un calibru G1721. Are 28 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore.

Acest model este in editie limitata de 250 de bucati. Este un tip de ceas creat pentru fanii curselor de masini sau pentru soferi. Ceasul Silverstone Stowe GMT Blue & Yellow se vinde la un pret de 9.900 de franci elvetieni.

19 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu