Graham Silverstone Tourbillograph Full Black

GGraham ne face cunostinta cu un model lansat recent, creat intr-o maniera sport, dar care se poriveste la orice ocazie. Brandul sustine ca acest ceas „este pentru barbatii care nu vor sa se plictiseasca”.

Carcasa ceasului Silverstone Tourbillograph Full Black este din otel inoxidabil, are un diametru de 48 de mm si o grosime de 16 mm. Desi ne-am fi asteptat la o mai buna entaseitate, carcasa rezista la apa pana la o adancime de 50 de metri (maxim un dus, dupa recomandarea ceasornicarului). Cele doua butoane si remontoarul sunt foarte proeminente si solide, facute si ele din acelasi material ca si carcasa. Tourbillonul, automat, este un ansamblu de 48 de componente. Mecanismul are 34 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Se foloseste de un mecanism automat, cu calibru prorpiu, G1780. Cadranul este si el tot negru, iar pe inelul interior gasim o scara tahimetrica. In dreptul orei 3 este un cronometru pentru 30 de minute, ia la ora 6 gasim unul pentru 12 ore. Cele trei indicatoare, la fel ca indecsii sunt tratati cu material luminos, pentru o mai buna lizibilitate. Spatele carcasei este deschis, fiind protejat la fel ca fata de un geam din cristal de safir. Cureaua este din piele neagra si se inchide intr-o catarama metalica.

Ceasul Silverstone Tourbillograph Full Black face parte din colectia Tourbillograph si este disponibil la pretul de 48.200 de dolari.

1 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu