Greubel Forsey Invention Piece 2

PPana acum, Greubel Forsey ne-a creat impresia ca ii place ne arate totul in ceasurile sale. Brandul nu se abate de la reteta proprie si inca o data, ne face cunostiinta cu aproape fiecare piesa din ceasul Invention Piece 2.

Brandul participa la Grand Prix d’Horlogerie cu ceasurile Tourbillon 24 Secondes Contemporain si GMT, despre care am discutat mai demult, si cu modelul Invention Piece 2. Interesant la acest model este tourbillonul cvadruplu. Cei de la Greubel Forsey sustin ca arhitectura tourbillonului este construita in asa fel incat atentia sa cada asupra mecanismului. Ceasornicarii nu au oferit foarte multe informatii despre tourbillon si nici despre mecanism, ei considerand ca este de ajuns sa le privim.  Cadranul seamana mai mult cu interiorul unui ceas si din aceasta cauza modelul a castigat numerosi admiratori.

Carcasa este din aur rosu, are un diametru de 43.5 mm, o grosime de16.3 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul mecanic, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 56 de ore.

Invention Piece 2 este in editie limitata de 11 bucati, iar pretul de vanzare a fost stabilit la 730.000 de franci elvetieni.

20 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu