Hamilton Jazzmaster Face2Face

CCei de la Hamilton au lansat ceasul Jazzmaster Face2Face, despre care ceasornicarii brandului sustin ca “reflecta conceptual de identitate dubla”, modelul fiind construit cu doua cadrane.

Compania Hamilton si-a construit o reputatie nu numai prin lansarea de ceasuri complicate, dar si prin promovarea acestora in filme ca “Mr. Ripley” si “Spider-Man”. Jazzmaster Face2Face a impresionat datorita celor doua cadrane, dispuse de-o parte si de cealalta a carcasei si datorita celor doua mecanisme ascunse in carcasa.

Fiecare cadran scoate in evidenta rotorul skeleton al mecanismului de care apartine. Cadranul cu cronograf beneficiaza de un mecanism automat ETA 2094, iar cel cu indicarea simpla a orelor, minutelor si secundelor este “tinut in viata” de un mecanism ETA 2671.

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil si are un diametru de 53 mm. Cureaua este din piele neagra si se inchide cu o catarama metalica. Cei de la Hamilton sustin ca desi poate fi purtat pe ambele parti, ceasul este construit dupa standardele ergonomice.

Jazzmaster Face2Face are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri si este creat in editie limitata de 888 de bucati.

6 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu