Harry Winston Histoire de Tourbillon 4

AAnul trecut, cei de la Harry Winston au lansat modelul Histoire de Tourbillon 3, care si-a lasat adanc ampreta pe piata ceasurilor. Celor carora le-a placut acel ceas vor fi placut impresionati de Histoire de Tourbillon 4, cel mai recent model lansat de brand.

Ceasornicarii de la Harry Winston au incercat inca o data sa scoata in evidenta arhitectura si complexitatea unui tourbillon. De asemenea, au incercat sa combine aceasta complicatie cu un design contemporan, dar care sa pastreze cateva dintre elementele caracteristice brandului.

Mecanismul ceasului este unul manual, cu tourbillon tri-axial si cu un calibru propriu, patentat de brand, HW4501. Este compus din 476 de componente, dintre care 134 au fost folosite pentru constructia tourbillonului. Contine doua casete arc in serie, cu rotire rapida, si o caseta echipata cu un arc pentru atenuarea tensiunii. Placuta principala si podurile sunt din titaniu, iar balansierul contine 18 suruburi din aur. Pe langa toate acestea, mecanismul este ornat cu 59 de jewels, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore.

Carcasa este din aur alb, are un diametru de 47 mm si o grosime de 21.7 mm. In fata sunt doua geamuri din cristal de safir, iar cel care acopera tourbillonul este curbat. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, are un indicator pentru rezerva de energie, iar unde este plasat tourbillonul se afla si un indicator pentru 300 de secunde. Carcasa ceasului are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Histoire de Tourbillon 4 vine echipat cu o curea din piele neagra de aligator, care se inchide cu o catarama din aur alb si este in editie limitata de 20 de bucati.

 

1 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu