Harry Winston Midnight Moon Phase

CCei de la Harry Winston se folosesc de clasicism si eleganta dorita de femei si lanseaza ceasul Midnight Moon Phase. Modelul nu numai ca are un design special, dar atrage atentia si datorita indicatorului pentru fazele lunii, care este atent plasat pe cadran.

Facand parte din colectia Midnight, designul ceasului nu poate fi inspirat decat din romantism. Ceasornicarii de la Harry Winston sustin ca “interpretarea romantica a acestui model este puternic sustinuta de afisajul cu fazele lunii, element care domneste asupra noptilor romantice”. Un detaliu pe care brandul doreste sa il luam in considerare este aparitia lunii si a stelelor pe acest afisaj, care par ca ies dintre crengile copacilor. Recunoastem ca pozitia afisajului este una destul de interesanta, fiind gandita in asa fel incat sa nu taie foarte mult din desenul de pe cadran. De asemenea, brandul a renuntat si la majoritatea indecsiilor, considerand ca sunt suficienti doar cei patru din partea superioara. Ca un minus la acest model, putem discuta despre indicatori, care nu ies foarte tare in evidenta si, de aceea, credem ca lizibilitatea ceasului este destul de scazuta.

Trecand la designul carcasei, putem spune ca este unul care cu siguranta va impresiona orice doamna. Desi are linii simple, diamantele de pe bezel si sistemul de prindere ofera modelului o delicatete sporita. Copacii de pe cadran au fost alesi pentru a exprima legatura dintre brand si natura. Datorita materialelor care au fost folosite pentru a crea acest model, cei de la Harry Winston sustin ca Midnight Moon Phase este unul dintre ceasurile care exprima cel mai bine traditiile brandului.

Ceasul este creat din aur roz si are un diametru de 39 mm. Pe langa rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri, carcasa are si o curea din satin. Mecanismul din interior este unul cuart, care indica orele si minutele si are un afisaj pentru fazele lunii, iar indicatorul pentru data este “ascuns” in dreptul orei 6.

Midnight Moon Phase este creat in doua variante: una din aur roz si una din aur alb.

12 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu