Harry Winston Ocean Sport Chronograph

AAcum cateva zile am discutat despre ceasul Opus 12 de la Harry Winston, care ne-a impresionat cu maniera personala de indicare a timpului. Brandul a lansat inca un model care a atras pe multi, in special pe iubitorii de high-tech. Ceasul Ocean Sport™ Chronograph Limited Edition imbina, dupa cum sustin si cei de la Harry Winston, spiritual atletic cu designul modern.

Primele cuvinte mentionate in prezentarea de la BaselWorld sustin ca acest model este unul usor, hipoalergenic si mai rezistent decat titaniul. Ceasul este confectionat din Zaliu, un material nou, care plaseaza colectia Ocean Sport intr-o era a tehnologiei ultra moderne. Materialul folosit la acest ceas este considerat a fi special din toate punctele de vedere. In primul rand, zirconiul este mai rar decat titaniul si, datorita rezistentei sale, este mult mai greu de prelucrat.

Carcasa creata din acest material are un diametru de 44 mm, o grosime de 14.8 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 200 de metri. Despre mecanism nu am reusit sa aflam foarte multe. Stim ca este unul automat, cu o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ceasul este destul de bogat in functii, pe langa indicarea orelor, minutelor si secundelor ne vine in ajutor cu doua cronometre si cu un indicator pentru data. Probabil ca ati observat deja o mica decoratie albastra in dreptul orei 2. Aceea este un Shuriken, un element simbolic al brandului, imprumutat din artele martiale.  Ceasul se incheie cu o curea din cauciuc care are o catarama din Zaliu.

Ceasul Ocean Sport™ Chronograph Limited Edition a fost foarte apreciat la BaselWorld. Nu am aflat pretul acestui model, dar stim ca este in editie limitata de 300 de bucati.

9 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu