Hautlence Destination 02

CCei de la Hautlence s-au numarat printre brandurile care au impresionat vizitatorii de la BaselWorld.  Ei au lansat ceasul Destination 02, din seria Signature, care evidentiaza traditiile brandului intr-o maniera proprie si contemporana.

Ceasornicarii brandului au pastrat forma renumita a carcasei pe care au combinat-o cu un cadran echilibrat si destul de lizibil. Destination 02 este construit din titaniu de 5 grade si are o dimensiune de 37 x 43,5 mm. Indicatorii sunt tratati cu Superluminova, in dreptul orei 12 este plasat indicatorul pentru data, iar la ora 6 domina indicatorul dual si cel pentru zi/noapte. Mecanismul este unul automat, cu un calibru Soprod 9351 si cu 25 de jewels. Acesta functioneaza la o frecventa de 28,800 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Pentru acest model, a mai fost lansata o a doua varianta, care spre deosebire de Destination 02 are la baza culoarea neagra, iar contrastul este creat de nuante portocalii. Indiferent de varianta aleasa, mecanismul si specificatiile tehnice sunt identice.

Hautlence Destination 02 are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele neagra de aligator, care se inchide cu o catarama din titaniu.

 

1 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu