Hautlence premiat in Kuala Lumpur pentru HL2.2

LLuna trecuta am vorbit despre ceasul HL2.2, cel de 200 de grame, de la Hautlence. Se pare ca acest model a impresionat nu numai Europa, ci si Asia. Tocmai am aflat ca brandul a castigat cu ceasul HL2.2 premiul Starhill Gallery Most Innovative Watch la evenimentul „O Calatorie In Timp”. Gala a avut loc intre 1 si 10 Decembrie, in Kuala Lumpur.

Daca va mai aduceti aminte, prima prezentare a colectiei HL2.0 a avut loc in 2010, dar lansarea a fost oficializata abia in anul 2011. Este de admirat ceea ce a facut Hautlence de-a lungul timpului. Brandul a promis ca, fiecare ceas nou lansat avea sa expuna o noua viziune a indicarii timpului. Se pare ca au reusit acest lucru, mai ales ca ultimul lor model a fost admirat pretutindeni. Lasand la o parte designul, ceasurile din colectia HL2.0 au acaparat atentia mai ales functiilor pe care le detin si mecanismelor performante.

Gala „O Calatorie in Timp” este cel mai mare eveniment din Asia in ceea ce priveste ceasurile si bijuteriile. Nu numai de aceasta data brandul a castigat un premiu la aceasta gala. In 2009, Hautlence a primit premiul la categoria ceasurilor barbatesti pentru modelul HLS08. La primirea trofeului de anul acesta, brandul a profitat de ocazie si i-a multumit lui Mister Yin, cel care a depus un efort deosebit pentru promovarea ceasurilor Hautlence in Malaysia.

Ne bucuram sa aflam ca ceasurile celor de la Hautlence sunt la fel de apreciate si in Asia.

21 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu