Hermes Arceau Petite Lune

PPentru a marca implinirea a 35 de ani a ceasului emblematic Arceau, creat de Henri d’Origny, cei de la Hermes lanseaza un nou model, Arceau Petite Lune, care este dominat de fazele lunii.

Modelul pastreaza foarte multe dintre elementele celui lansat acum mult timp, dar, in acelasi timp, Arceau Petite Lune este o reinterpretare moderna si este special adresat femeilor. Ceasul a fost creat in doua variante, una cu un cadran alb si una cu un cadran negru. Ceasornicarii de la Hermes sustin ca acest model comprima foarte multe dintre elementele caracteristice brandului, combinate intr-o maniera eleganta si cat se poate de simpla.

Carcasa este creata din otel inoxidabil, are un diametru de 38 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Mecanismul automat a fost in totalitate construit in Elvetia si are o grosime de 5.2 mm. De asemenea, este ornat cu 21 de jewles, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Cadranul este creat din praf de perla si este protejat de un geam de cristal de safir, anti-reflexiv. Ca functii, modelul indica central orele si minutele, la ora 6 are afisajul pentru data, iar intre orele 10 si 11 este plasat indicatorul pentru fazele lunii. Arceau Petite Lune vine cu o curea din piele de aligator, neagra sau albastra, in functie de cadranul ales.

Desi multi sustin ca acest model nu se incadreaza destul de bine la categoria ceasurilor pentru doamne, Arceau Petite Lune a reusit sa impresioneze si sa atraga foarte multe laude, fapt ce i-a bucurat pe cei de la Hermes.

19 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu