Hublot Big Bang Caviar

IIn 2011, cei de la Hublot au lansat ceasul  Big Bang Black Caviar care a fost incadrat anul trecut ca fiind unul dintre cele mai bine vandute modele. Acum, brandul lanseaza un nou ceas, cu un design asemanator celui de acum doi ani.

Modelul Big Bang Caviar este prezentat in doua variante, una din otel inoxidabil si una din aur rosu. La inceput, multi au fost mirati de stilul celor de la Hublot si de designul “aglomerat” al ceasurilor. Acum, brandul se bucura de o atentie deosebita cand vine vorba de aceste modele cu o infatisare futuristica. Ceasornicarii de la Hublot au dorit sa creeze ceasurile Big Bang Caviar intr-o maniera mai delicata si in asa fel incat sa atraga privirile oricarei doamne. De asemenea, pentru a adauga un plus de stralucire, brandul a lansat si doua variante cu un bezel ornat cu diamante.

Indiferent de materialul ales, ceasurile au aceleasi caracteristi tehnice. Carcasa are un diametru de 41 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, iar remontoarul este creat din acelasi material ca si carcasa. Mecanismul ceasului este unul automat, cu un calibru propriu, HUB1112. Este ornat cu 21 de jewels, functioneaza la o frecventa de 28.600 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Big Bang Caviar vine cu o curea din piele de vitel si cauciuc, care se inchide cu ajutorul unei cleme din otel sau din aur. Acest model este unul dintre ceasurile cu care cei de la Hublot vor participa la BaselWorld.

3 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu