Hublot pentru Costa Smeralda

IIn data de 16 Iulie, la Hotelul Cala Di Volpe, Hublot a prezentat doua ceasuri in onoarea faimoasei destinatii de vacanta, Coasta Smeralda. Dupa ce Elton John a cantat pentru invitati, pe terasa barului Pontile, brandul a lansat doua modele in editii limitate, ceasul Big Bang Costa Smeralda pentru doamne si ceasul  King Power Costa Smeralda pentru barbati.

Coasta Smeralda este cunoscuta ca fiind una dintre atractilie principale pentru vedete. Se afla chiar in inima Marii Mediterane, pe partea nordica a insulei Sardinia, unde este si o intersectie intre rutele de navigatie a yacht-urilor. La eveniment, Jean-Claude Biver a sustinut urmatoarele: “Calitate, frumusete, prestigiu, relaxare, fericire si libertate sunt cateva cuvinte care descriu Costa Smeralda. Acestea sunt calitati pe care noi incercam sa le integram in munca noastra. Creatiile Hublot nu ar trebui privite doar ca ceasuri, ci si ca obiecte de calitate si de prestigiu. Acest concept este unul dintre pilonii care sustine parteneriatul dintre Hublot si Costa Smeralda”.

Ceasul Big Bang Costa Smeralda, desi este plin de diamante, are un design putin mai sport si mai rigid. Nu intalnim destul de des o astfel de combinatie, dar se pare ca acest model a atras atentia tuturor doamnelor prezente la evenimentul de la hotelul Cala Di Volpe. Carcasa modelului este din aur rosu, are un diametru de 41 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Bezelul este detasabil si cuprinde 319 de diamante albe. Mecanismul ceasului este automat, HUB1141, cu functie flyback pentru cronografe. Este compus din 280 de piese si 59 de jewels, are o frecventa de 4 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Ceasul King Power Costa Smeralda are un diametru putin mai mare, de 48 de mm si este realizat din King Gold. Carcasa are un bezel fix si o rezistenta la apa pana la 100 de metri adancime. Mecanismul este tot unul automat, cu un calibru HUB4214. Spre deosebire de modelul pentru femei, acest mecanism este alcatuit din 257 de componente si 27 de jewels, dar are o rezerva de energie tot de 42 de ore. Cureaua ceasului este din piele alba de aligator, combinata cu cauciuc. Atat la acest model, cat si la cel de mai sus, suruburile sunt in forma de “H”, iar pe spate, ambele ceasuri au o placuta gravata.

Ceasurile King Power Costa Smeralda si Big Bang Costa Smeralda sunt in editie limitata de 100 de bucati fiecare.

19 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu