Hublot Red’n’Black Skeleton Tourbillon

CCei de la Hublot au lansat la inceputul lunii ceasul Red’n’Black Skeleton Tourbillon care va fi si modelul cu care brandul va participa la Only Watch 2013.

Designul ne-a atras imediat atentia deoarece este aproape identic cu cel al ceasului despre care am discutat cu cateva luni in urma, Classic Fusion Skeleton Tourbillon. Cei de la Hublot sustin ca au pastrat caracteristicile carcasei anterioare si au modificat doar culorile deoarece  modelul precedent a fost foarte apreciat si a avut mult succes pe piata.

 Totusi, Red’n’Black Skeleton Tourbillon vine cu ceva nou, cei de la Hublot afirmand ca acest model intruchipeaza capacitatea de inovatie a ceasornicariilor brandului. Astfel, dupa dezvoltarea “Aurului Magic” si a primului ceas din aur rezistent la zgarieturi, Hublot aduce pe piata ceramica colorata. Rosul nu a fost aleas aleator, el simbolizand culoarea Monaco-ului, locul unde va fi  tinuta o noua editie Only Watch.

Desi nu au dezvaluit reteta acestui material, cei de la Hublot au precizat ca doar bezelul este construit din ceramica rosie, iar carcasa este construita din ceramica simpla, de culoare neagra. Mecanismul din interior este identic cu cel care a fost folosit si pentru ceasul  Classic Fusion Skeleton Tourbillon. Este compus din 155 de componente, printre care se numara 19 jewels. Balansierul are o frecventa de 21.600 devibratii pe ora, iar caseta arc asigura o rezerva de energie de aproximativ 120 de ore. Cureaua este din piele neagra de aligator cusuta pe cauciuc negru.

Red’n’Black Skeleton Tourbillon are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si este unicat.

Hublot Red’n’Black Skeleton Tourbillon

10 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu