Hysek Furtif

HHysek este un brand, care, inca de la inceput, a impus un stil avangardist in ceasurile sale. Brandul creaza modele cu personalitate, fiecare gandite pe baza unui anumit concept. Desi compania creaza si bijuterii, rar intalnim modele care sa contina pietre pretioase in componenta lor. Ceasurile Hysek sunt in general caracterizate de linii puternice si de detalii care confera modelelor o autenticitate aparte.

Ieri am dat peste ultimul model lansat, ceasul Furtif, din colectia cu aceeasi nume. Acest model pastreaza cam acelasi design ca predecesorul sau. Liniile sunt bine definite, iar carcasa are o forma foarte solida. Aceasta este facuta din titaniu si aur roz si are o dimensiune de 51 x 44 mm si o grosimea de 14 mm. Remontoarul este facut din aur roz, iar geamurile de pe fata si spate sunt din cristal de safir. Bezelul, tot din safir, este prins in 4 suruburi din aur. Mecanimsul ceasului Furtif este automat, cu un calibru propriu, HW40. Este compus din 306 de componente, are 43 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Rotita balansierului este una Glucydur, iar micro-rotorul este din aur. Acest rotor este vizibil si pe cadran, in dreptul orei 6. La capitolul cadran, acesta este facut din safir negru, iar indicatoarele sunt facute din aur roz. Indicatoarele principale, cele pentru ore si minute sunt luminiscente, pentru o lizibilitate mai buna. In dreptul orei 3 se afla un cronometru pentru 45 de minute, iar la ora 9 avem un cronometru pentru secunde. Cureaua modelului este facuta din piele neagra de aligator.

Ceasul Furtif este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri si este in editie limitata de 30 de bucati. Din nefericire, nu am reusit sa aflam pretul acestui model.

29 November   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback HYSEK Verdict | 10 si 10 (05-04-2012 ; 9:49 am) #

[…] trecut am discutat despre HYSEK, un brand care a adoptat pentru creatiile sale un stil mai rar intalnit. Nu prea auzim des despre […]

Scrie un comentariu